zilver obsidiaan kristallen schedels

zilver obsidiaan kristallen schedels

Werking Zilver Obsidiaan

Zilver Obsidiaan geneest de ziel op alle niveau’s. De bijna mysterieus aandoende steen maakt reizen naar vorige levens gemakkelijker en helpt daar opgedane trauma’s te genezen. Zilver Obsidiaan is een zuiver energie vervuld van licht en waarheid. De steen wordt dan ook veel gebruikt voor meditaties en divinatie (toekomst kijken). De steen brengt balans en maakt inzichtelijk wie de eigen ik is. Daarnaast is de steen een krachtig schild tegen negativiteit. De sterke aanwezigheid van Obsidiaan zorgt ervoor dat deze zilveren variant alle krachten heeft van haar zwarte broeder. Door de aanwezigheid van zilver helend licht trekt de zilver obsidiaan daarnaast mooie gebeurtenissen aan. De steen maakt geduldig maar laat je niet opgeven.

Lichtwerk

Tijdens uittredingen en vergaande healings is Zilver Obsidiaan bijna een must voor de ‘die hards’. Het zorgt ervoor dat de ziel verbonden blijft met het lichaam. Dit door de sterke band met het fluïde koord (zo’n 10 cm boven de navel). Daarnaast biedt zilver obsidiaan inzicht in de kern van problemen en verwijderd het automatisch de daarbij vrijkomende energieën. Bij consulten of meditaties is het heerlijk deze steen haar werk te laten doen terwijl je zelf op andere dingen kan focussen. De steen brengt haar gebruiker naar een hoger level en helpt in moeilijke situaties.

Fysiek helpt het vulkanische gesteente tegen spijsverteringsproblemen, blokkades, spanningen, artritis, gewrichtsproblematiek, de bloedsomloop, verlicht het pijn en ontgift.

Werking Obsidiaan

Obsidiaan is een enorm krachtige steen met aardig wat varianten. En dat is maar goed ook. Het zijn juist die varianten die maken dat de steen voor iedereen bruikbaar is. De steen zelf is sterk inzichtgevend en reinigend. Hierdoor stimuleert het de persoonlijke ontwikkeling. De waarheid komt boven, de drager ziet de kern van problemen en/of weggestopte emoties komen naar boven zodat de blokkades kunnen worden geslecht. Obsidiaan werkt veelal als een spiegel zodat de drager kan ontdekken wie hij of zij nu echt is. Dit is natuurlijk nioet altijd even prettig, oude trauma’s kunnen worden opgerakeld en soms is inzichtelijk krijgen wie je bent een schok. Veelal word de edelsteen dan ook gebruikt in samen werking of in overleg met een therapeut. Er zijn gelukkig ook zachtere varianten (apache traan, sneeuwvlok obsidiaan) van de obsidiaan zodat hij bij iedereen past.

Maar we zijn er nog niet wat helende effecten betreft. De steen verminderd angst, doorbreekt blokkades, trauma’s, beperkende gedrags- en denkpatronen. Tegelijk beschermt hij tegen mentale aanvallen, verminderd spirituele of emotionele afhankelijkheid en neemt negativiteit weg uit de omgeving. Zo is de steen ook goed te gebruiken tegen straling. De drager van obsidiaan word gezegend met helderheid van denken en verscherpte zintuigen. Het mineraal is uitermate geschikt om mee te mediteren.

Op fysiek vlak werkt de steen pijnstillend, krampopheffend, stimuleert de spijsvertering, ontgift en verbetert de doorbloeding. De steen kan hierdoor ook verwarmend werken bij chronisch koude handen en voeten. Obsidiaan is ontstaan uit snel afgekoeld lava en wordt dus gevonden in vulkanische gebieden. Het is een opaak zwarte, glasachtige steen soms met witte, grijze of rode

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een dokter.

De benamingen die we bij de chakra’s gebruiken zoals overgave & geloof. Zijn afkomstig uit de Trance Healing. We gebruiken ze omdat het volgens ons de lading perfect dekt. Via Happy Spirit zijn ook cursussen Trance Healing te volgen. Trance Healing op Happy Spirit