vesuvianiet trommelstenen

vesuvianiet trommelstenen

Werking Vesuvianiet / Idocraas

Vesuvianiet is een prachtige steen om verbinding te leggen met de hogere zelf en de ziel informatie te geven. Het heeft de kracht om trauma’s in dit en vorige levens los te laten. Vooral trauma’s gerelateerd aan gevangenschap, zich klein voelen, gevaar en/of geestelijke onderdrukking hebben baat bij Vesuvianiet. De steen biedt uitkomst bij een stoornis als PTSS of depressies. De krachtige hart heler heft gevoelens van woede, frustratie en angst op terwijl het innerlijke zekerheid brengt. Daarnaast geeft de steen vindingrijkheid en creativiteit. Door de combinatie van deze eigenschappen is het een ideale steen om probleemsituaties op te lossen en creatief naar eigen hand te zetten.

Spiritueel

Verwerkt problematiek uit vorige levens, heft woede op, maakt creatief en vindingrijk, goed voor hart meditaties, schept innerlijke zekerheid, verbing met hogere zelf en ziel. PTSS, Depressies, onzekerheid

Fysiek

Versterkt glazuur van het gebit, herstelt reukvermogen, bevordert opname van voedingsstoffen

Vindplaats

onder andere Italië, Rusland, Brazilië, Mexico en Californië (USA)

Verzorging

Kan op alle manieren gereinigd worden

Chakra

Groene Vesuvianiet werkt op het hart chakra

Weetjes

Vesuvianiet is genoemd naar de vulkaan de Vesuvius in Italië. De steen werd hier het eerst gevonden.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een dokter.