Goud Rutiel rookkwarts punt

Goud Rutiel rookkwarts punt

Werking Goud Rutiel

In elk aspect van het leven overvloed creëren? Goud Rutiel helpt graag. Deze hoog energetische steen maakt het leven makkelijker. Negatieve en echt donkere energie worden verdreven, de geest (gedachten) helder gemaakt, boodschappen van de ziel weer duidelijk en overvloed aangetrokken. Nog niet genoeg? Goud Rutiel versterkt en passant ook nog het contact met het goddelijke, laat boodschappen duidelijker doorkomen en heeft het vermogen om dit voort te laten duren.

Kwarts met Rutiel fantoom

Prachtige eigenschappen maar wat voor steen is het nou precies? Goud Rutiel zijn dunne goudkleurige Rutiel draadjes die in kwarts liggen opgesloten. Dit kan zijn Bergkristal of Rookkwarts. De dunne draadjes zorgen dat de steen tot grote hoogte wordt geenergetiseerd. Omdat kwarts ook als versterker fungeert is de combinatie van beiden stenen enorm. De steen versterkt dan ook elke aanwezige steen enorm.

Nieuwe weg met Goud Rutiel

Het bij je dragen van deze steen kan enorme effecten hebben. Doordat het negativiteit en blokkades weghaalt en tegelijk de verbinding met de ziel en wilskant herstelt gebeurt er nogal wat. De omgeving en eigen gedachten kunnen al snel gaan veranderen. Als mooie ‘bijkomstigheid’ schoont de steen het aura op zodat ok spiritueel de groei die nodig is kan worden aangegaan. Verder maakt de steen creatief en vrolijk.

Mentale problematiek

Goud Rutiel creëert een goed gemoed en is dus zeer behulpzaam bij depressies. Verder krachtig bij; angsten, gegeneraliseerde angststoornis, PTSS, fobieën, zelf haat. Vergeven van de eigen zelf in alle aspecten en ‘levels’? Deze gouden helper staat paraat. Beschermt tegen energie van buitenaf.

goud rutiel rookkwarts punt close up

goud rutiel rookkwarts punt close up

Intentie

Enorm sterk ook voor diegenen die graag met intentie bezig zijn. Zet de door jouw gewenste intenties op een rij terwijl de steen gedragen wordt. De steen helpt sowieso om alle intenties naderbij te trekken dit door zijn sterke band met de ziel en de wilskant. Gedachten materialiseren veel sneller met deze steen.

Goud Rutiel Fysiek

Over de steen wordt gezegd dat ze parasieten tegengaat. Verder stimuleert het groei in de cellen en is het behulpzaam bij kapot weefsel, stemband problematiek, schildklier, alvleesklier, nieren, blaas, darmen.

Chakra

Krachtige steen voor alle chakra’s maar vooral het 3e chakra (solar plexus, gevoelswarmte, alvleesklier). Het stimuleert het hoger bewustzijn.

Vindplaats

Madagaskar en Brazilië

Gebruik van Goud Rutiel

Een dagelijkse meditatie met de steen is misschien wel de krachtigste manier om hem te gebruiken. Houd de steen in een hand en programmeer je intenties. De steen helpt met het hogere contact, de hoogste spirituele begeleiding en roept overvloed aan in elk aspect van het denken.

Draag de steen als hanger voor een goed gemoed, vrolijkheid en overvloed.

Combineren met andere stenen

Goud Rutiel laat zich goed combineren met hoge frequentie stenen. Brookiet Fantoom, Kunziet, Golden Healer, Anandaliet, Citrien en Labradoriet zijn goede matchen.
Ook is het handig een aardende steen te gebruiken bij de Goud Rutiel. Omdat juist de aarding zo belangrijk is! Tripliet, Obsidiaan, Rode Jaspis en Carneool zijn enkele goede voorbeelden.

Sterrenbeeld Goud Rutiel

Leeuw, Ram, Maagd, Tweelingen, Vissen, Schorpioen, Boogschutter

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel