Saffier trommelstenen, getrommeld, knuffelsteen, werking

Saffier trommelstenen uit Myanmar

Saffier

Maharadja’s, tovenaars, bisschoppen en krijgers hebben een ding met elkaar gemeen. Allen droegen ze met liefde Saffier. De steen van wijsheid, bescherming, sterk contact met de geestenwereld, spirituele waarheid en macht. Saffier is even veelzijdig als krachtig. Ook wordt de edelsteen veelvuldig gebruikt om echtelijke trouw en vriendschap in een liefdesrelatie te bevorderen. Verder kalmeert het de geest, verdrijft het ongewenste gedachten en geestelijke spanning, brengt sereniteit en harmonie in het geestelijke, fysieke en spirituele vlak en herstelt evenwicht in het lichaam. De steen brengt voorspoed en trekt geschenken aan. Saffier is er in veel kleuren die elk hun eigen krachten toevoegen aan de steen.

Spiritueel (alle saffieren)

Op spiritueel vlak brengt de steen inzicht in universele waarheden en de kracht om deze te verwoorden. Het balanceert weten en intuïtie en laat de gebruiker zien. Het heft spirituele verwarring op en laat contact maken met wezens uit andere dimensies. Tegelijk beschermd de steen tegen alle slechte energieën en entiteiten.

Blauwe Saffier

De blauwe variant staat bekend om zijn sterke band met boven. Spirituele waarheid door zuivere liefde. Blauwe Saffier is een goede steen om chakra’s en zelfs de aarde mee te reinigen. Een kalme maar zeer sterke steen die aanmoedigt op het spirituele pad verder te gaan en tegelijk negatieve energieën omzet naar positiviteit. De steen beschermt tegen elke negatieve entiteit en wordt daarom veel bij sjamanistische rituelen gebruikt. Fysiek opent en geneest de steen het keelchakra en de schildklier. Terwijl het ook zelfexpressie en het uitspreken van de eigen waarheid bevorderd.

Mentaal (alle saffieren)

De steen is behulpzaam bij; Depressies, spirituele verwarring, concentratie problemen, frustraties, zelf expressie, verwijderd onzuiverheden,

Fysiek (alle saffieren)

kalmeert het lichaam, reguleert de klieren, ogen, stress, bloedstoornissen, bloedingen, aders

Sterrenbeeld

Boogschutter, Maagd, Stier, Weegschaal

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een dokter.

De benamingen die we bij de chakra’s gebruiken zoals overgave & geloof. Zijn afkomstig uit de Trance Healing. We gebruiken ze omdat het volgens ons de lading perfect dekt. Via Happy Spirit zijn ook cursussen Trance Healing te volgen. Trance Healing op Happy Spirit