Azeztuliet kopen of bekijken op onze website? klik hier

Azeztuliet varianten

Azeztuliet varianten

Werking Azeztuliet

Azeztuliet staat voor spirituele ontwikkeling van de hoogste zuiverheid. De edelsteen is er in meerdere kleuren en varianten. Het kristal is altijd zeldzaam, lichtdragend en kent een ongekend hoge frequentie. Zijn zuivere vibratie is een van de meest verfijnde in het mineralen rijk. Azeztuliet brengt spirituele evolutie naar de aarde. De hoog vibrerende steen is vernoemd naar de Azez, een groep Engelen die de steen hebben geprogrammeerd om de mensheid op spiritueel niveau verder te helpen.

De drager van Azeztuliet vergroot zijn of haar bewustzijn en vibraties en straalt dat ook duidelijk uit. Het helpt hierdoor een positieve ‘vibe’ uit te zenden. Wat iemand uitstraalt is ook datgene wat teruggegeven word door het universum. De edelsteen helpt dus om positieve dingen op het pad van zijn drager te brengen.

Spiritueel zorgt de steen dat de gebruiker zichzelf kan loslaten. Een leegte kan oproepen waardoor boodschappen van gene zijde makkelijk en helder kunnen worden doorgegeven. Daarnaast wekt de steen een bescherm,ende spiraal rond het lichaam op om zo het fysieke lichaam te beschermen tijdens bijvoorbeeld astrale reizen of bij contact met entiteiten. De engelen steen stimuleert de Kundalini energie om via de ruggengraat omhoog te gaan. Azeztuliet opent het 3e oog en het kruinchakra. Ook hogere chakra’s worden geopend. Speciaal is ook zijn kracht om hulp uit de toekomst te vragen en de steun die de steen geeft bij het maken van belangrijke beslissingen.

Azeztuliet activeert de gebieden onder aan de ruggengraat, het midden van de buik en het hersencentrum om naar hogere vibratie niveau’s te gaan terwijl ze nog in het fysieke lichaam zitten.
De edelsteen gebruiken bij healings of mediamieke consulten vergt enige oefening doordat het kristal enorm sterk is en hoog in vibratie.

Vuur Azeztuliet

Vuur Azeztuliet is zeldzaam en zo mogelijk nog krachtiger dan ‘gewone’ variant. Het werkt sterk in op het 1e chakra. Zorgt ervoor dat oplossingen en creatieve ideeën ook daadwerkelijk gemanifesteerd worden op aarde. Deze vurige steen brengt naast alle voordelen van Azeztuliet ook liefde en passie. De steen brengt eigen liefde, gedrevenheid en de hoogste spirituele inzichten.

Verzorging

de edelsteen hoeft nooit gereinigd of opgeladen te worden. De steen voorziet in zijn eigen energie.

Toepassingen

Als er met het 3e oog op de steen word afgestemd helpt de steen om naar de toekomst te kijken.

Weetjes

Azeztuliet is een zeldzame vorm van bergkristal met een ongewoon en onregelmatig groeipatroon.

Azeztuliet is vernoemd naar de Azez, een groep van engelen waarvan gezegd wordt dat zij dit kristal

Chakra

Voorhoofdchakra (6e) & kruinchakra (7e).

Vindplaats

Azeztuliet wordt vooral in North Carolina en Vermont (Verenigde Staten) gevonden. Satyaloka wordt gevonden in India.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een dokter.

De benamingen die we bij de chakra’s gebruiken zoals overgave & geloof. Zijn afkomstig uit de Trance Healing. We gebruiken ze omdat het volgens ons de lading perfect dekt. Via Happy Spirit zijn ook cursussen Trance Healing te volgen. Trance Healing op Happy Spirit