informatie Unakiet, werking & betekenis, unakite

Unakiet schedel

Werking Unakiet

Unakiet is een heerlijk magische steen. Zet intenties neer, plaats de steen op het 3e oog en voel hoe de situaties naar je toe komen. Doe dit zonder angsten en vol overtuiging om overvloed en voorspoed naar je toe te halen. Daarnaast is de steen uitermate geschikt voor divinatie en helder zien. Ook hiervoor plaats je de steen op het voorhoofdschakra. In Unakiet zit veel Epidoot, dit zorgt er voor dat de steen sterk aardend is en meteen ook het hart chakra naar de aarding haalt.

Emotioneel

Deze voorspellende steen helpt oorzaken van problemen en blokkades inzichtelijk te maken. Daarnaast laat het negatieve denkpatronen zien zodat deze kunnen worden opgeruimd. Het kristal bevorderd denken en zien vanuit het hart.

Elektromagnetische straling

De steen is van grote hulp tegen straling. Magnetron, pc, tv, wifi; de steen absorbeert grote stukken van de straling.

Unakiet Fysiek

Het kristal geeft een grote boost aan het zelfhelend vermogen van je lijf. Hierdoor is het een goede steen bij herstel. Het heeft een positieve invloed op de geslachtsorganen, bevordert gewichtstoename als dit nodig is en stimuleert haargroei. Tevens bevordert het een goed verloop van de zwangerschap.

Samenstelling

Het gesteente is een vorm graniet met veldspaat, Epidoot en kwarts als bestanddelen.

Verzorging van Unakiet

kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Chakra

1e chakra (manifesteren, basis), 4e chakra ( hart chakra, liefde & liefhebben)

Sterrenbeeld

Schorpioen, Boogschutter, Ram, Steenbok, Leeuw

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel