Titanium Regenboog Kwarts, Titanium Aura punten en trommelstenen

Titanium Regenboog Kwarts punten en trommelstenen

Titanium regenboog aura kwarts kopen of bekijken in onze webwinkel? klik hier.

Werking Titanium Regenboog Kwarts

Titanium regenboog kwarts of kortweg Titanium Kwarts is een van de nieuwe tijds stenen. Een prachtig alchemisch proces tovert bergkristal punten om tot Titanium regenboog kwarts. Zoals de naam al doet vermoeden wordt het Bergkristal bewerkt met Titanium (en Nobium) zodat het prachtig schijnende regenboog kleuren krijgt. Het betreft een niet afwasbaar laagje.

Interessant maar eigenlijk gaat het natuurlijk om de werking. Titanium Kwarts word gebruikt voor het herprogrammeren van het lichaam volgens de originele blauwdruk. Totale balans in een handomdraai. Het kristal zorgt ervoor dat iedereen krijgt wat nodig is voor zijn of haar evolutionaire reis. Ook activeert Titanium Aura Kwarts het derde oog en is daarom behulpzaam bij het helder zien, het doorgronden van mensen, voor mediums en voor andere paranormale activiteiten. De steen geeft kracht en vitaliteit, is goed voor de ogen, hersenen, oren en het centrale zenuwstelsel.

Meester heler

Daar stoppen de krachten van deze sterke nieuwe tijds steen echter nog lang niet. Titanium kwarts heeft een hoge energie en is daardoor bij uitstek geschikt om energetische blokkades (vooral de keel, creativiteit) te doorbreken. Hij opent en geeft kracht aan alle chakra’s en stimuleert het opstijgen van de kundalini energie, waarbij de energie alle fijnstoffelijke lichamen passeert. Titanium regenboog kwarts Aura is behulpzaam bij slechte relaties, hij laat zien wat er aan de hand is en helpt om negatieve emoties zoals boosheid, wrok en pijn los te laten. Titanium regenboog kwarts geeft diepe inzichten in relaties op alle niveaus en helpt bij het verbreken van karmische banden die problemen in dit leven geven. De getransformeerde relatie zal vitaal en harmonieus worden. Het kristal is een meester heler voor alle aandoeningen en heelt tevens op multidimensionaal celniveau.

Titanium kwarts zorgt voor een sterke basis samen met een vrolijke, ontspannen houding. Het geeft mentale en fysieke kracht en energie. Het

titanium regenboog kwarts hanger

titanium regenboog kwarts hanger

vergroot de concentratie, maakt doelgericht en vergroot het vertrouwen in de eigen capaciteiten. Daarnaast werkt het opbeurend en geeft het rust en veerkracht om kalm en flexibel met dingen om te gaan. Fysiek heeft steen een positieve werking op het immuunsysteem en het hormoonstelsel.

Verzorging

Titanium regenboog kwarts clusters zijn vaak kwetsbaar en er kunnen makkelijk stukjes afbreken dus voorzichtig zijn met hard stromend water. Ook is het beter de steen niet te lang bloot te stellen aan fel zonlicht.

Chakra

Allemaal

Sterrenbeeld

Allemaal

Weetje

Titanium Aura kwarts ontstaat door Titanium en Niobium te vernevelen en onder hoge druk en temperatuur in contact te laten komen met bergkristal. Er ontstaat dan een ‘olie-achtige’ laag met schitterende kleuren

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander.

De benamingen die we bij de chakra’s gebruiken zoals overgave & geloof. Zijn afkomstig uit de Trance Healing. We gebruiken ze omdat het volgens ons de lading perfect dekt. Via Happy Spirit zijn ook cursussen Trance Healing te volgen. Meer informatie hier.

.