Suleiman steen kopen of bekijken in onze webshop? klik hier

Suleiman steen, duimstenen en ei

Suleiman steen, duimstenen en ei

Werking Suleiman Steen

In lang vervlogen tijden was de Suleiman de meest geprezen steen van Perzie tot Tibet. Iedereen wou een Suleiman steen. Er wordt gefluisterd dat de steen misbruikt werd voor eigen gewin en duistere toverij. De steen besloot onder te duiken en uit het collectieve geheugen te verdwijnen. Enkel in eeuwen oude teksten in het Sanskriet, Farsi of Tibetaans werd er nog melding van de magische steen gemaakt. Met het aanbreken van het Aquarius tijdperk is ook de Suleiman steen teruggekeerd. En met deze edelsteen ook zijn magische krachten en spirituele groei.

De Suleiman steen lijkt op een agaat of onyx maar is dit zeer zeker niet (zie ook weetjes). Het is een zwaar en dicht kristal dat zich opent in de handen van healers en lichtwerkers. De naam Suleiman is niet voor niets het Arabische woord voor vrede. De edelsteen is misschien wel de beste steen om de energieën tussen Yin en Yang beter te kalibreren. Hij wordt merendeel gebruikt om vrij te komen van alle negativiteit, trauma’s en zwaar karma/blokkades uit vorige levens.

Magie

Suleiman steen verbeterd de prestaties van zijn hoeder op alle niveau’s en in het bijzonder Magie. Zet de steen bij rituelen in voor een sterkere band met de magie en andere werelden terwijl de steen ook nog eens zorgt voor beveiliging. De bijzondere edelsteen wordt al duizenden jaren gebruikt om een connectie te maken met Sjamanistische oude energieën. Spreken met de voorvaderen is een koud kunstje met de Suleiman steen.
Omdat deze krachtige steen het vermogen heeft om de natuurlijke staat van materie aan te passen was hij in vroeger tijden erg populair bij sjamanen. Ze gebruikte de steen verder ook voor channeling, wijsheid en kracht.

Brahma

De Suleiman steen kent vele patronen die allen verwijzen naar de connectie van de steen met het ‘al dat is’ van Brahma. Er wordt gezegd dat juist door de connectie met de scheppende Hindoe god de Suleiman steen haar materie veranderende kracht heeft toegewezen gekregen. Luister naar wat de steen te zeggen heeft omdat zijn wijsheid terug gaat tot aan het begin van de schepping.

Weetjes

Vaak wordt deze wondersteen verward met Agaat of Onyx. Het heeft echter een compleet andere Kirilian energie structuur. De Suleiman is zwaarder en dichter, het si een vorm van ‘cryptocrystalline quartz’. De steen ligt kwa verwantschap dan ook dichter bij de Shiva Lingams dan Agaat.

Suleiman steen is voor veel mensen een grote onbekende en extreem moeilijk om te vinden. De edelsteen komt enkel voor in India, Tibet en Nepal.

De Suleiman steen is geen steen voor beginners. Het haalt zo effectief oude jeugdtrauma’s weg dat er in korte tijd veel kan gebeuren.

Toepassingen

Negatieve entiteiten kunnen in de steen gelokt worden. Plaats de steen vervolgens in zout water om de entiteiten op te lossen. De ei vorm is hier ideaal voor omdat de ei vorm absorptie bevorderd.

Chakra’s

Allen, met specifiek sterkere werking op het 7e chakra (overgave & geloof, kruin chakra) en 1e chakra (basis, manifestatie)

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een dokter.

De benamingen die we bij de chakra’s gebruiken zoals overgave & geloof. Zijn afkomstig uit de Trance Healing. We gebruiken ze omdat het volgens ons de lading perfect dekt. Via Happy Spirit zijn ook cursussen Trance Healing te volgen. Trance Healing op Happy Spirit