Werking Scapoliet

werking & betekenis scapoliet

Scapoliet getrommeld

Scapoliet is een krachtige steen bij Dyslexie. De steen zorgt dat de linkerhersenhelft optimaal kan functioneren. Hierdoor worden de analytische vermogens vergroot en dyslexie problemen veelal opgelost. De veelal paarse steen helpt ook bij problematiek als zelfsabotage, helderheid, emotionele trauma’s en spataderen.

Spiritueel & Scapoliet

De steen helpt bij het huidige levensplan en bant alle zelf sabotage problematiek uit. Deze handige heler maakt alle trauma’s die vooruitgang op het juiste pad tegenstaan inzichtelijk en probeert ze te verbannen. De steen blokkeert voorts alle saboterende invloeden van buitenaf. Het kan er zelfs voor zorgen dat personen die tot nog toe saboterend werkten behulpzaam worden.

Fysiek & Scapoliet

Ideale steen voor herstelperiodes en operaties doordat het cellulair geheugen en de calciumopname stimuleert. Verder bij uitstek geschikt voor spataderen, been problemen, grauwe en groene staar, schouders, incontinentie, botaandoeningen, onrustige ogen

Paarse Scapoliet (purper)

Deze vorm heeft de hoogste trilling. Brengt eenheids energie die alle trauma’s en herinneringen aan vervreemding, sabotage, zondebok of onterechte beschuldigingen weg neemt. Ook overtuigingen en stemmen uit vorige levens die nu nog van negatieve invloed zijn worden weggenomen door deze krachtige steen. Paarse Scapoliet heeft de immense kracht om het bewustzijn uit de problemen te trekken en de ziels en mens evolutie te versnellen. Een echte aanrader voor iedereen die bezig is het spirituele pad te bewandelen of met klachten kampt waar maar geen oplossing voor lijkt te zijn.

Chakra

De steen heeft een sterke werking op het 1e chakra (manifestatie, basis) en 7e chakra (overgave & geloof, kruin). Verder hebben de diverse kleuren van de steen werking op extra chakra’s. Zo voegt de paarse variant het 6e chakra (inzicht/intuitie, 3e oog) toe.

Verzorging

Is gevoelig voor water en direct zonlicht. Beste op te laden in een edelstenenmix of maanlicht.

Vindplaats Scapoliet

Madagaskar, Noorwegen, VS, Italië, Mexico, Sri Lanka, Myanmar

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webshop