robijn in kyaniet, kyaniet, robijn, duimsteen, worry stone

robijn in kyaniet, kyaniet, robijn, duimsteen, worry stone

Robijn in Kyaniet in onze webshop kopen of bekijken? klik hier.

Robijn in Kyaniet

Robijn in Kyaniet, de beiden steensoorten lijken geschapen voor elkaar. Robijn zet aan tot het volgen van het hart terwijl Kyaniet voor innerlijke rust zorgt. Robijn is vurige hartstocht, liefde, passie en geluk; Kyaniet is helderheid van geest, eerlijkheid, zelfexpressie en communicatie. Allen eigenschappen die naadloos aansluiten en beiden stenen in combinatie met elkaar velen malen evenwichtiger maken, de steen leert spreken en denken vanuit het hart. Daarnaast heeft de steen ook grote spirituele voordelen en schenkt het geluk en welvaart.

Waar Robijn de neiging heeft om zeer actieve mensen te overprikkelen en Kyaniet de rustige mens soms te weinig vuur brengt zorgen ze samen voor de perfecte balans. Een steen die het beste in iedereen naar boven haalt. Robijn in Kyaniet geeft de passie en helderheid om hogere inspiratie te krijgen en er op te reageren. De steen zorgt tevens voor een zo open geest dat paranormale krachten en intuitie enorm worden verhoogd. Het verwijderd irreele emoties van het ego en laat luisteren naar de ziel en het goddelijke. Het zorgt voor energie maar ook voor de rust om te mediteren. Robijn in Kyaniet geeft geen ongecontroleerde energie uitbarstingen maar een prachtige lichtere wijze van leven.

De edelsteen leert ook rustig en rationeel discussies aan te gaan en de eigen mening duidelijk over te brengen.

Fysiek

Fysiek helpt Robijn in Kyaniet; hersenen, motoriek, de bloeddruk, de lymfe, flexibiliteit, spieren, voortplantingsorganen, (bij)nieren, tegen besmettelijke ziekten, auto-immuunziekten. Schildklier, keel, koortsverlagend, vermoeidheid

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een dokter.

De benamingen die we bij de chakra’s gebruiken zoals overgave & geloof. Zijn afkomstig uit de Trance Healing. We gebruiken ze omdat het volgens ons de lading perfect dekt. Via Happy Spirit zijn ook cursussen Trance Healing te volgen. Trance Healing op Happy Spirit