quattro quantum trommelstenen, chrysocolla, rookkwarts, dioptaas, shattukiet, werking, betekenis, toepassingen

quattro quantum trommelstenen

Quantum Quattro kopen of bekijken in onze webshop? klik hier.

Werking Quantum Quattro

Quantum Quattro heeft naast een viertal speciale mineralen (shattukiet, dioptaas, malachiet en chrysocolla)  op rookkwarts ook tal van bijzondere werkingen. Het wordt wel de steen van de liefde genoemd. Het trekt nieuwe relaties aan, zorgt dat bestaande partnerschappen zich ontwikkelen en is een enorm krachtige genezer bij liefdesverdriet. Sowieso is het een steen die bij alle hartzeer enorm krachtige werkt. Daarnaast is het ook een zeer spirituele steen. Het beschermt tijdens het channelen tegen entiteiten en zorgt voor een heldere visie bij welke spirituele oefening dan o0k. Quantum Quattro zorgt voor een positieve kijk op het leven en geeft energie en zin. Dit doet het ondermeer door eerst de negatieve overtuigingen en emoties te verwijderen. De steen zorgt voor balans in de chakra’s, aura en geest. In het aura zorgt deze helende steen ook meteen dat er geen negativiteit meer vat kan krijgen en probeert het trauma’s uit vorige levens op te ruimen. De steen helpt bij het loslaten van zeer vastzittende negatieve overtuigingen en patronen.

Fysiek Quantum Quattro

Ook fysiek draagt deze wonderdoener zijn steentje bij. Het heeft, hoe kan het ook anders, een sterke helende werking op het hart en brengt het lichaam weer in balans. Quantum Quattro heeft een sterk reinigende werking. Het ontgift naast emoties ook het lichaam. Werkt helend bij; Celstoornissen, de zuurstoftoevoer, alvleesklier, insuline, schildklier, thymus, ziekte van meniere, stofwisseling, migraine, pijn, hoge bloeddruk, vermoeidheid, shock, zuurstoftoevoer in het bloed, misselijkheid, lever, nieren, spijsvertering, spijsverteringskanaal, PMS, verslaving, stress, artritis, ma

agzweren, spierkramp, miasma’s, spierversterking, infecties, menstruele klachten.

Verzorging

Quattro Quantum kan beter niet te veel aan water en (fel) zonlicht blootgesteld worden.

Chakra

Quattro Quantum werkt in op alle chakra’s.

Vindplaats

Quantum quattro wordt in Namibië gevonden.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.