"<yoastmark

Werking Prasioliet of Groene Amethist

Prasioliet (groene Amethist) is door vulkanische activiteit verhitte Amethist. Hierdoor krijgt het zijn groene kleur. Het kristal is vanwege zijn prachtige groene kleur en krachtige werking een zeer gewilde edelsteen.Hij zet negatieve energie om in positieve energie en helpt verloren balans te hervinden. Het stimuleert het creatief denken en het durven doorzetten van hartenwensen. Dit mooie kristal brengt rust en verwarmt het hart. De steen heeft dan ook een positieve werking op het hart en kan hartritmestoornissen verminderen.

De edelsteen maakt een brug tussen de zuiverende lichtenergie van boven en de voedende energie uit de aarde ook tussen de bovenste en onderste chakra’s en tussen het hart en de ziel. Hiermee balans en aarding brengend. Spiritueel groeien begint met een liefdevolle houding naar het eigen zelf en de wereld eromheen. Prasioliet geeft dat inzicht. Het geeft verder verbondenheid met het goddelijke in alles. Doordat de steen een aardse spiritualiteit predikt kan hij goed worden gebruikt voor sjamanistische rituelen of om contact te maken met natuurgeesten.

Prasioliet Fysiek

De steen heeft een positieve invloed op het hart, de spijsvertering, maagzuur, de opname van voedingsstoffen en eetstoornissen.

Chakra

3e chakra (zonnevlecht), 4e chakra (hart), 6e chakra (voorhoofd), 7e chakra (kruin)

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel