Polychroom Jaspis steen XL,, polychrome stone, polychrome jaspis stenen, jasper, kopen, trommelsteen. knuffelsteen, gepolijst

Polychroom Jaspis steen

Werking Polychroom Jaspis

Polychroom Jaspis komt uit Madagaskar. De verschillende kleuren Jaspis in de steen lijken door elkaar te vloeien in allerlei ‘free style’ vormen. Alle kleuren perfect in balans, als een van Picasso’s meesterwerken, zo brengt de edelsteen balans naar iedereen die ernaar kijkt. Het lijnt de chakra’s uit, geeft meer begrip over kosmische vraagstukken en zorgt voor een krachtige maar veilige, zachte aarding. De steen helpt om bij het eigen zelf te blijven en creëert een serene rust. Polychroom Jaspis laat weten dat de drager onderdeel is van de stam; mensheid. Het helpt in de communicatie met anderen en werkt beschermend bij reizen tussen werelden.

Meesterschap

Polychroom Jaspis zorgt er voor dat iedereen in zijn eigen meesterschap kan staan. Oude trauma’s, dualiteit en karmische stukken worden opgelost met deze zachte maar krachtige heler. Plaats de steen in een ruimte en die zal zich een prettige veilige sfeer toe eigenen. De edelsteen is dus bij uitstek geschikt als cadeau bij verhuizingen of als iemand zich niet prettig voelt in bepaalde ruimtes. De steen leert voelen en vanuit het hart handelen. Het geeft een gevoel van eigenwaarde en helpt sterk tegen epilepsie en andere angst gerelateerde aandoeningen.

Weetjes over Polychroom Jaspis

Polychroom Jaspis wordt (vooral in het buitenland) geschaard onder de Oceaan Jaspis maar is dit eigenlijk niet. Waar Oceaan Jaspis haar kracht uit het element water put haalt Polychroom Jaspis zijn energie uit de woestijn vlakten van Madagaskar. Oceaan Jaspis Het heeft zijn geheel eigen wijze van kleuren menging. Wel is het zo dat de groeve vlak naast de inmiddels lege Oceaanjaspis pocket ligt.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webshop