Kutnohoriet trommelstenen

Kutnohoriet trommelstenen

Khutnohoriet kopen of bekijken? klik hier.

Werking Khutnohoriet

Khutnohoriet is even zeldzaam als krachtig. Het leert zijn drager vanuit het hart te leven. Een gegeven dat in het Aquarius tijdperk als een zegen kan worden ervaren. Khutnohoriet is naast zeldzaam en krachtig ook nog eens anders. Waar veel liefdevolle stenen hun voordeel uit vrouwelijke energie halen bevat deze roze tot lila kleurige steen mannelijke energie. De steen verenigt dan ook de innerlijke mannelijke en vrouwelijke eigenschappen en bevordert mede daardoor onvoorwaardelijke liefde en acceptatie.

Naast het hart chakra werkt de edelsteen ook vanuit het keelchakra. Het haalt bezorgdheden weg en laat zijn drager zich makkelijker uitdrukken. Geheel volgens de nieuwe tijd verenigt Khutnohoriet mensen en laat het de drager aan anderen denken. Het verbind hart en ziel en laat hogere energetische liefde en wijsheid toe in onze wereld en zelfs de fysieke cellen van het lichaam. Word er op hoger niveau geheald dan is dit een goede steen omdat Khutnohoriet zorgt voor karmisch evenwicht. De prachtige roze steen verbind de ziel met het doel van de huidige incarnatie (het huidige leven). Het onthult hoe de meerdere dimensies van het bewustzijn werken, waarin verleden, heden en toekomst allen nu plaats vinden, een zijn. Verder haal Khutnohoriet spirituele gaven van buiten tijd en ruimte.

liefdevol met mannelijke aanpak

In verstoorde omgevingen waar veel negatieve lading hangt hersteld Khutnohoriet de balans. Het is een steen van innerlijke en universele vergeving. Hierdoor biedt het hulp bij verdriet, wrok, acceptatie en angst. De steen maakt het grotere geheel zichtbaar. Vroegere trauma’s en angsten zullen er aan moeten geloven. Ook blokkades op de ziel worden aangepakt door deze no nonsense healer. Liefdevol met de rationele aanpak van het mannelijke.

Nog zo’n nieuwetijdsprobleem dat de steen aanpakt is slaap. En dan vooral het gebrek daar aan. Het corrigeert verstoorde slaappatronen. Dit ook doordat de steen een Mangaan basis kent. Het profiteert dan ook van andere eigenschappen van Mangaan. Botontwikkeling, weefselherstel, opname van mineralen zijn er enkelen. De krachtig helende steen brengt ook verlichting bij artritis-, hoofd- of gewrichtspijn. Het kan behulpzaam zijn bij psychiatrische aandoeningen of problemen met de hersenen.

Chakra

Allemaal met een uitschieter naar het 3e chakra (zonnevlecht, gevoelswarmte) 4e chakra (hart, liefde & liefhebben) en 5e chakra (keel, ordenen & creeren).

Verzorging

Pas op met water vooral bij ruwe Khutnohoriet. De steen kan broos zijn.

Sterrenbeeld

Allemaal en kan extra krachtig werken bij Waterman omdat dit het sterrenbeeld van de huidige tijd is.

Weetjes

De edelsteen is zeer zeldzaam en word gevonden in Zuid-Afrika, Wales en Tjechie.

De steen is Roze tot groenig grijs