Hypersteen, fluwelen labradoriet, fluweel labradoriet

Hypersteen trommelstenen

Werking Hypersteen

Hypersteen heeft een fluweelachtige glans waardoor de edelsteen ook wel Fluwelen Labradoriet wordt genoemd. Zoals wel vaker zegt het uiterlijk al wat over de krachten van de steen. Geheel naar de uitstraling is het kristal een vriendelijke, zachte heler. De steen aardt, beschermd en versterkt positieve energie. De steen staat echter ook bekend om zijn magische eigenschappen. Niet voor niets staat hij bekend bij mediums en vooral sjamanen om de aardse krachten. Zo verhoogt de steen de intuïtieve gaven, bevordert wakker dromen en laat het de gebruiker intenties realiseren.

Dat intenties realiseren is natuurlijk een prachtig gegeven. Voorwaarde is dat de bedoelingen zuiver moeten zijn. Hypersteen stuurt wensen naar het 0-veld of anders gezegd de kosmos. Het 0-veld stuurt de gewenste reactie vervolgens terug. Zuivere intenties zijn dus van groot belang. Je krijgt immers wat je vraagt. De intentie is belangrijker dan de bewoording. Vraag jezelf dus altijd eerst af of het een vraag uit angst is of uit liefde. Dus vraag je om meer geld omdat er nu te weinig is of omdat meer geld gewoon heel erg leuk is? De tweede situatie is prima, in de eerste situatie is het handiger de onderliggende angsten eerst schoon te maken. Voordeel is meteen dat de steen ook de kwaliteiten bezit om mensen naar hun angsten te laten gaan en ze op te lossen.

De Hypersteen trekt licht aan en heeft een sterke verbintenis met de aarde. De edelsteen is uitermate geschikt voor Sjamanistische of andere reizen naar bijvoorbeeld de benedenwerelden. Fysiek zorgt de steen voor een krachtige ontgifting en gaat het negatieve energie tegen.

Hypersteen Weetjes

De steen is ook bekend onder de namen fluwelen Labradoriet of violette Hypersteen. De steen is echter geen Labradoriet variant.

De naam Hypersteen alleen wekt al nieuwsgierigheid. Hij is afkomstig uit het Grieks en is een voeging van de twee woorden Hyper (boven) en Stenos (kracht)

Toepassingen Hypersteen

Plaats de Hypersteen voor het 3e oog (6e chakra, intuïtie) om beelden te zien.

Chakra

1e chakra (basis, aarden, manifestatie)

Vindplaats

Australië, Duitsland, China, Verenigde Staten

Verzorging

Niet met water reinigen, het beste is een bakje aarde of in de volle grond. Ook maanlicht, Hematiet en Bergkristal zijn goede opties.

De chakra’s en sterrenbeelden die we in het artikel zetten daar doet de steen het best zijn werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn of haar werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Het is dan ook verstandig om altijd eerst een arts te consulteren en die aanwijzingen op te volgen.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel