Hypersteen kopen in onze website? klik hier

Hypersteen, fluwelen labradoriet, fluweel labradoriet

Hypersteen trommelstenen

Werking Hypersteen

Hypersteen heeft een fluweelachtige glans waardoor de edelsteen ook wel Fluwelen Labradoriet wordt genoemd. Zoals wel vaker zegt het uiterlijk al wat over de krachten van de steen. Hypersteen is een vriendelijke, zachte heler. De steen aardt, beschermd en versterkt positieve energie. De steen staat echter ook bekend om zijn magische eigenschappen. Niet voor niets staat hij bekend bij mediums en vooral sjamanen om de aardse krachten. Zo verhoogt de steen de intuïtieve gaven, bevordert wakker dromen en laat het de gebruiker intenties realiseren.

Dat intenties realiseren is natuurlijk een prachtig gegeven. Voorwaarde is dat de bedoelingen zuiver moeten zijn. Via de Hypersteen worden de ‘wensen’ naar het 0-veld of anders gezegd de kosmos gestuurd. Vanaf daar wordt de gepaste reactie gestuurd. Let op het is dus van belang dat de intenties zuiver zijn omdat er precies gegeven wordt waar om wordt gevraagd. Het gaat dan minder om de bewoording dan om de energie die meegestuurd wordt. Vraag jezelf dus altijd eerst af of het een vraag uit angst is of uit liefde. Wordt er om meer geld gevraagd omdat het simpelweg leuk is of omdat er angst heerst omdat er te weinig geld is? De eerste situatie is prima, in de tweede situatie zijn er andere, betere oplossingen. Voordeel is wel dat Hypersteen ook de kwaliteiten bezit om mensen naar hun angsten te laten gaan en ze op te lossen.

De Hypersteen trekt licht aan en heeft een sterke verbintenis met de aarde. De edelsteen is uitermate geschikt voor Sjamanistische of andere reizen naar bijvoorbeeld de benedenwerelden. Fysiek zorgt de steen voor een krachtige ontgifting en gaat het negatieve energie tegen.

Weetjes

Hypersteen is ook bekend onder de namen fluwelen Labradoriet of violette Hypersteen. De steen is echter geen Labradoriet variant.

De naam Hypersteen alleen wekt al nieuwsgierigheid. Hij is afkomstig uit het Grieks en is een voeging van de twee woorden Hyper (boven) en Stenos (kracht)

Toepassingen

Plaats de Hypersteen voor het 3e oog (6e chakra, intuïtie) om beelden te zien.

Chakra

1e chakra (basis, aarden, manifestatie)

Vindplaats

Australie, Duitsland, China, Verenigde Staten

Verzorging

Niet met water reinigen, het beste is een bakje aarde of in de volle grond. Ook maanlicht, Hematiet en Bergkristal zijn goede opties.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een dokter.

De benamingen die we bij de chakra’s gebruiken zoals overgave & geloof. Zijn afkomstig uit de Trance Healing. We gebruiken ze omdat het volgens ons de lading perfect dekt. Via Happy Spirit zijn ook cursussen Trance Healing te volgen. Trance Healing op Happy Spirit