Fairy Stones Fairy Stone

Fairy Stone

Fairy Stone; Voor alle producten in de webshop die uit Fairy Stone bestaan of het bevatten klik hier.

Werking Fairy Stone

Fairy stones danken hun naam aan de Algonquin, een indianen natie uit Canada.  De stenen belichamen de voedende energie van moeder aarde ze zijn de kinderen van de aarde. In die hoedanigheid brengen de stenen de gedachten van de aarde aan de oppervlakte. Ze zorgen voor pragmatische oplossingen en brengen aardse geschenken zoals rijkdom en andere dingen die het dagelijks leven net wat gemakkelijker maken. Een speciale steen dus. In elke fairy stone kunnen vrolijke figuurtjes uit het feeën rijk herkend worden.

De Fairy Stone heeft zoals gezegd een sterke band met de vrouwelijke voedende energie van de aarde. De Fairy Stone zorgt voor een helder hoofd en verscherpte concentratie. De steen zelf focust zich voornamelijk op de toekomst. Nieuwe energieën, nieuwe plannen. Maar ook geeft ze de ruimte om oude problematiek op te lossen. Ze bied, rust en een veilige basis zodat er vol energie naar de toekomst kan worden gekeken. De stenen brengen vreugde en verwijzen negatieve emoties naar het rijk der fabelen.

Daar houd deze krachtige helper echter niet op ze helpt bij het ontvangen van hogere energieën. Hierdoor zorgt het voor een goede doorstroming van opwaartse en neerwaartse energie waarbij helende en voedende energie naar de goede plaats kan stromen en negatieve energie afgevoerd wordt. Het is een goede steen voor sjamanistisch reizen, met name naar de beneden wereld. Fysiek heeft fairy stone calciet een positieve werking op het hart en de bloedcirculatie.

Weetjes

Fairy Stones zijn zeldzaam en eigenlijk deel steen, deel fossiel en deel mineraal.

De runen tekens in Fairy taal die de stenen bevatten zijn veroorzaakt door paardenstaart en algen (fossiel).

Toepassingen

Fairy Stones zijn geweldige anti-stress stenen. In plaats van een stress bal een Fairy Stone in de hand houden werkt enorm heilzaam.

 

Chakra
Allemaal

Verzorging
Geen water

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander.
Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een dokter.

De benamingen die we bij de chakra’s gebruiken zoals overgave & geloof. Zijn afkomstig uit de Trance Healing. We gebruiken ze omdat het volgens ons de lading perfect dekt. Via Happy Spirit zijn ook cursussen Trance Healing te volgen. Meer informatie hier