elestiaal kwarts, elestial quartz, elestial, alligator kwarts, skelet kwarts

elestiaal kwarts

Elestiaal kwarts kopen of bekijken in onze webshop? klik hier.

Elestiaal kwarts

Elestiaal kwarts (ook wel bekend als skeletkwarts of alligator kwarts) brengt wijsheid van voor het bestaan van de mensheid en integreert deze in het fysieke lichaam door haar over te brengen via de hogere zelf. De krachtige edelsteen zorgt ervoor dat haar hoeder kan terugkeren naar de eigen ik. De staat van zijn zoals ooit bedoeld.

Om dit te bewerkstelligen moeten natuurlijk de aanwezige blokkades worden verwijderd. Elestiaal kwarts opent het emotionele energie lichaam en brengt daar krachtige heling. Ook zwaardere trauma’s zoals misbruik worden liefdevol maar doelbewust aangepakt. De edelsteen  zorgt naast het terug vinden van het eigen zijn ook voor een enorme spirituele groei. Het contact met andere rijken, wezens en dimensies wordt uitgebreid.

De kwartssoort wordt door sommigen ook wel de ‘meester healer’ genoemd. De steen werkt zo enorm krachtig in dat je haar voelt trekken aan alles dat je eens zo goed had vastgezet. Het is nu tijd om terug te keren naar eeuwig durende liefde en Elestiaal kwarts helpt meer dan een handje. Doordat het zo enorm krachtig te werk gaat is het aan te raden veel water te drinken terwijl men de steen aanraakt of gebruikt. Dit zodat de gifstoffen die de organen los laten effectief kunnen worden weggespoeld. Geen steen voor beginners.

De steen bezit een soort driehoekige vensters of schubben. Hierdoor wordt ze ook wel alligator kwarts genoemd.

Toepassingen

Draag de steen dichtbij, mediteer er mee of leg haar onder het hoofdkussen.

Zet elestiaal kwarts in huis om energie van ley lijnen te pareren en het huis van goede energie te voorzien. De steen heeft exceptionele kwaliteiten in het helen van aarde en mens.

Chakra

Alle chakra’s met een extra sterke werking op het 2e (bezitten & verrijken, navel chakra) en 7e chakra (overgave & geloof, kruin)

Sterrenbeeld

Steenbok, Schorpioen, Boogschutter