Danburiet kopen of bekijken in onze webshop? klik hier.

Werking Danburiet

Danburiet staat bekend als een steen voor hogere spiritualiteit. De zeer zuivere vibratie activeert het hart, intellect, hoger bewustzijn en legt een sterke verbinding met hogere rijken zoals dat van de Engelen. De edelsteen uit Danburry, Connecticut heeft een schittering, met het blote oog zichtbaar, die afkomstig is van kosmisch licht. Het kristal trekt verlichting en spiritueel bewustzijn aan.

De edelsteen zorgt ervoor dat het te betreden pad geëffend wordt. Met andere woorden maakt de steen het leven makkelijker. Het brengt sereniteit en hogere wijsheid afkomstig uit de Aka

Danburiet ruw, ruwe danburiet, danburiet brokje, danburite, engelensteen, hoge spiritualiteit, danburiet meditatiesteen

Danburiet ruw

sha kronieken en van de Engelbewaarders. Het is dan ook een prachtige steen om verandering rustiger te laten verlopen en het verleden los te laten. Het verwijderd geestelijke verplichtingen en karmische stukken. Het geeft de ziel de kans om een nieuwe weg in te slaan. Zo kan iedereen zijn of haar eigen pad kiezen met Danburiet.

Mediteren met Danburiet is een prachtige ervaring. De steen brengt de gebruiker naar een hoge staat van bewustzijn en zorgt dat boodschappen duidelijk worden ontvangen en gevoeld.
Ook voor stervensbegeleiding is de edelsteen uitermate geschikt en ze wordt er dan ook veel voor gebruikt. Plaats de steen naast het bed van de stervende en het zal de begeleiding naar het hiernamaals op zich nemen. Danburiet zorgt er voor dat de ziel begeleid wordt naar het licht.

Toepassingen Danburiet

Leg de steen op het hart om de daar aanwezige blokkades op te lossen. Erg sterke heling!

Danburiet zuivert het aura en de chakra’s.

Onder het hoofdkussen bevordert de steen lucide dromen

Leg de steen in het leefgedeelte of slaapkamer om rust en geduld te creëren.

Chakra’s

4e chakra (hart, liefde & liefhebben), 6e chakra (3e oog, intuitie), 7e chakra (kruin, overgave & geloof) Danburiet brengt het hartchakra op 1 lijn met de hogere chakra’s tot aan het 14e niveau zelfs!
Sterrenbeeld

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een dokter.