Crystal Skull Obsidiaan

Crystal Skull Obsidiaan

Voor alle Crystal Skulls in de webshop klik hier

Spirits & Crystal Skulls

Van (kristallen)schedels word gezegd dat eenmaal vervaardigd zijn ze een energievorm aantrekken. Een deel van de ziel van bijvoorbeeld een overleden persoon, een devisch wezen, een engel of een net ontstane entiteit gaan in de Crystal Skulls huizen. Elke schedel kiest daarna een ‘eigenaar’ uit. Iemand die ze daarna op zijn of haar pad kunnen bijstaan. Daar komt ook de enorme kracht die de schedels hebben vandaan.

Als eerste is er natuurlijk de aanschaf van de Crystal Skulls. Als een van de schedels meer aanspreekt dan een ander ‘roept’ deze eigenlijk naar je. Soms blijven ze wel dagen in het hoofd ‘spoken’. De klik is dan gemaakt en het betekend dat deze crystal skull erg graag naar jou wil. Dit is dan ook de reden dat op de site van Happy Spirit elke Crystal Skull apart word afgebeeld zodat de schedel die is afgebeeld ook de schedel is die verzonden word. Sommige mensen horen de skull vanaf het begin al letterlijk praten, voor anderen behoeft dit enige oefening (lees er hier meer over).

Veel ‘eigenaren’ spreken direct met hun kristallen skulls. Het vergt dus enige oefening maar is zeer zeker de moeite waard. Als een schedel ‘roept’, eruit springt, of als bij het zien van een schedeltje direct een verliefd gevoel optreed, wil het zeggen dat er een klik is met de schedel. Een schedeltje kan ook nog dagen in het hoofd blijven ‘spoken’ na het zien van de foto. Een overduidelijk teken van de juiste ‘match’.

Ergens op internet of in een winkel crystal skulls gezien die de gedachten maar blijft binnenkomen? Dan is het misschien tijd om hem of haar in huis te halen.
Zijn de financiën een obstakel? Maak dan in een meditatie contact met de wereld van de schedeltjes en vraag er liefdevol om. Binnen de kortste keren verschijnt er een betaalbare versie of word er een cadeau aangeboden door bijvoorbeeld een goede vriend.

Crystal Skull Bergkristal punten

Crystal Skull Bergkristal punten

Bewustzijn
De nieuwe schedel krijgt een eigen bewustzijn en intelligentie en wordt sterker d.m.v. de samenwerking met de eigenaar. Zowel voor diens eigen thema’s als voor het grotere Geheel. De schedel geeft boodschappen door, vertelt of ie “werken” wil, mee wil op reis, wat er nodig is in een situatie en brengt beelden, liefde, healing en Kennis over. Hij heelt huis, tuin, gebieden, aardstralen, leylijnen en mensen, netwerkt daarbij soms met andere schedels, Bewuste mensen of natuur-Spirits (b.v. van bergen en landschapsdeva’s). Hij werkt in het groot maar ook persoonlijk voor zijn of haar hoeder. Middels hen kunnen wij onze Ware Natuur hervinden en zal ons hart, inzicht en dienstbaarheid zich verrijken.

Crystal Skulls en hun betekenis
Veel mensen vragen zich bevreemd af wat er toch zo speciaal is aan skulls. Voor hen vertegenwoordigt een schedel de dood of zelfs het kwaad. Het tegendeel is waar. Kristallen schedels staan voor bescherming, kracht, macht, onbevreesdheid, wijsheid, leiding, intelligentie, rebelsheid, het overwinnen van de dood, het overleven van een moeilijke tijd of zelfs onsterfelijkheid.
De Crystal Skull is tevens een vertegenwoordiging van de herinnering aan ons tijdelijke bestaan in de fysieke wereld. Niets negatiefs, maar meer een bewustwording van de eigen sterfelijkheid en het belang van het leven in het moment. Ook de schedel met de gekruiste beenderen verwijst naar de kortstondigheid van het leven en de betrekkelijkheid van al het aardse bezit.
De schedel werd door oude culturen vaak gebruikt om alle slechte invloeden en ziektes af te weren. Ze droegen schedels om bescherming en welzijn te

Crystal Skulls Kambaba Jaspis

Crystal Skulls Kambaba Jaspis

verzekeren. Filosofisch gezien staat de schedel voor intelligentie, geest en de vonk van het menselijk leven.

Crystal Skulls zijn er in diverse soorten. Zo zijn er de Crystal Skull Draken, Aliens, Travellers en Human Likes.

De benamingen die we bij de chakra’s gebruiken zoals overgave & geloof. Zijn afkomstig uit de Trance Healing. We gebruiken ze omdat het volgens ons de lading perfect dekt. Via Happy Spirit zijn ook cursussen Trance Healing te volgen. Trance Healing op Happy Spirit