Draken Crystal Skulls kopen in de webshop

Crystal Skull Draak Sodaliet

Crystal Skull Draak Sodaliet

Crystal Skull Draak Fluoriet

Crystal Skull Draak Fluoriet

Werking Crystal Dragon Skull (kristallen draken schedel)

Drakenschedels (Crystal Skulls draken) maken gebruik van een andere frequentie dan mensenschedels (human skulls). De energie is krachtiger, maakt gebruik van de moeder en haar oerenergie. Er ligt een enorme wijsheid opgesloten in de kristallen draken schedels. De drakenenergie versterkt diepe emoties en healt tot in het diepste niveau. De draak is verbonden met de vier elementen; vuur, aarde, lucht en water die samen met het vijfde element van Ether (Akash) de levenskracht versterken.

Niet iedereen zal en kan met de energie van de draak werken. Draken werken met intense energie. De hoeder (eigenaar) van de schedel moet daarom dus bereid zijn door zijn of haar eigen emoties te lopen. Leven vanuit het hart en minder met het hoofd is dus het credo.

Draken bestaan niet meer in levende lijve, maar nog wel als spiritueel wezen. Ooit zijn ze fysiek aanwezig geweest en in ons diepste weten schuilt onze herinnering aan hoe ze eruit zagen/zien. Draken zijn er in veel verschillende vormen en vele kleuren. De draak heeft altijd de energie vastgehouden, die wij als mensheid hadden verloren.

Nu aarde en mensheid in een hogere frequentie terecht gekomen zijn, vinden er grote veranderingen plaats op het mentale, emotionele, fysieke en spirituele gebied. Hierdoor is de energie van de draak weer voor ons beschikbaar. Draken raken de ziel op het diepste niveau, waardoor de eigen ik kan groeien en zich ontwikkelen. Draken energie is in dat proces een enorme steun. Ze brand schoon wat gezuiverd mag worden en wakkert het vuur aan waar het gedooft is. Drakenenergie is een transformerende, harmonieuze energie. Ze breekt op een liefdevolle, maar doeltrefende manier open wat vast zit en maakt het hart weer ontvankelijk om te kunnen ontvangen. Drakenenergie is als de energie uit de Bron en is voor iedereen. De ontvanger moet er echter wel klaar voor zijn. Er aan toe zijn om alles onder ogen te zien.

De Draken energie wordt gegeven volgens de vier elementen:
– Vuur; zuivert, verbrand, wakkert aan en is niets ontziend. Het gaat tot aan de kern en reinigt alles wat nodig is en plaatst het in het felste licht. Alles wordt duidelijk en helder.
– Aarde; het grond en zet neer wat neergezet moet worden. Vol kracht en volledig in verbinding met de aarde.
– Water; het laat de liefdevolle energie stromen als water, het verfrist en geneest

– Lucht; de krachtige energie van de draak is er altijd en geeft levenskracht. Zoals de eerste ademhaling leven hier op aarde geeft. Geven de draken de eerste teug naar een spiritueel hoger zijn.

Crystal Skulls zijn er in diverse soorten. Zo zijn er de Crystal Skull Draken, Aliens, Travellers en Human Skulls.

Meer informatie over Crystal Skulls.

De benamingen die we bij de chakra’s gebruiken zoals overgave & geloof. Zijn afkomstig uit de Trance Healing. We gebruiken ze omdat het volgens ons de lading perfect dekt. Via Happy Spirit zijn ook cursussen Trance Healing te volgen. Trance Healing op Happy Spirit