chiastoliet kruisstenen getrommeld

chiastoliet kruisstenen getrommeld

Voor alle producten in de webshop die uit Chiastoliet bestaan of het bevatten klik hier.

Werking Chiastoliet

Chiastoliet word ook wel kruissteen genoemd door het goed zichtbare kruis dat elke steen draagt. Helemaal speciaal zijn de varianten die op Christelijke plekken worden gevonden zoals Santiago de Compostela. Maar de steen de deur wijzen omdat men simpelweg niet Christelijk is zou zonde zijn. De edelsteen met kruis heeft prachtige eigenschappen. Chiastoliet is een beschermende, verhelderende steen die grootse inzichten brengt.

Chiastoliet geeft inzicht in de ware ik en het levensdoel. Het maakt helder van geest, nuchter en realistisch. De steen werkt stabiliserend en kalmerend. Illusies, angsten (bv. om gek te worden), schuldgevoelens, nervositeit en beperkende gedrag- en denkpatronen worden verminderd. Het stimuleert analytisch en rationeel denken en geeft hiermee inzicht in de werkelijkheid en helpt tot doelgerichte oplossingen te komen. Chiastoliet werkt beschermend o.a. tegen vervloekingen en helpt astraal (buitenlichamelijk) reizen. De steen heeft een sterke connectie met de dood en reïncarnatie en kan mensen helpen die in de laatste fase van hun leven zijn of een naaste hebben die in dit proces zit. Fysiek werkt de edelsteen koortsverlagend en bloedstelpend en helpt tegen verzuring (en dus bij jicht en reuma) en bij zenuwaandoeningen (bv verlamming). De steen verbetert het immuunsysteem.

Verzorging
Chiastoliet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Hier vind je meer informatie over het reinigen en opladen van edelstenen.

Chakra
1e chakra (basis, manifestatie), 7e chakra (kruin, overgave & geloof)

Sterrenbeeld
Boogschutter, Maagd, Weegschaal

Weetjes
Chiastoliet is afgeleid van het Griekse woord chiastos = kruis.

Vindplaats
Chiastoliet wordt o.a. gevonden in Santiago de Compostela (Spanje), Oostenrijk (Lisens), Australië (Bimbowrie) en Brazilië (Bahía).

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander.

De benamingen die we bij de chakra’s gebruiken zoals overgave & geloof. Zijn afkomstig uit de Trance Healing. We gebruiken ze omdat het volgens ons de lading perfect dekt. Via Happy Spirit zijn ook cursussen Trance Healing te volgen. Trance Healing op Happy Spirit