Werking Botswana Agaat

botswana agaat trommelsteen, steen, informatie, werking, betekenis, agate, kopen

botswana agaat trommelsteen

Botswana Agaat is de ideale steen om verstikkende mentale banden tussen jezelf en anderen te verbreken. Bijvoorbeeld een verstikkende ouder, een lastige (ex) partner, een goeroe, zwarte magie of een andere band uit het verleden. Mentale banden loop je snel op en blijven een leven lang werkzaam. Ongemerkt wordt de energie van anderen dagelijks gevoeld, dat vreet energie. Om die banden op te heffen leg je simpelweg de Botswana Agaat op het 3e oog chakra (voorhoofd) en denkt aan die persoon. De steen zorgt voor de rest.

Verder vult de steen levenskracht en aarding aan, beschermt het aura, reinigt en stimuleert het kruin chakra terwijl het ook nog eens de verschillende energetische en fysieke lichamen met elkaar verbind. Ook is Botswana Agaat ideaal om de ziel te helen of de band ermee weer aan te halen. Liefdes blokkades in gezinnen of de eigen zelf worden krachtig geheeld door deze geluksbrenger. Hij helpt bij acceptatie en loslaten.

Fysiek

Botswana Agaat laat energie stromen en is daardoor uitermate bruikbaar bij spierpijn, verkrampingen of zelfs spierziekten. Verder werkt de edelsteen sterk ontgiftend en heeft positieve effecten op de bloedsomloop, hersenen, misselijkheid, darmkrampen, zenuwstelsel, maag, huid, borstkas, zuurstofopname, vruchtbaarheid, impotentie, seksualiteit

Mentaal

Botswana Agaat zet aan tot logisch denken zonder daarbij vast te komen zitten in de geest. Zet een nieuwe periode in na een lastige fase. Heelt de geest, versterkt concentratie en geeft rust in panieksituaties en verdriet. Verder is de steen ideaal bij faalangst problematiek, eigenwaarde en helpt hij om oplossingen te vinden in rust zonder dat het probleem steeds maar door het hoofd maalt. Ook bij depressies en andere negatieve overtuigingen wordt veelal deze agaat soort gebruikt. Wordt ook veel gebruikt om te helpen bij het stoppen met roken

Chakra & Botswana Agaat

1e chakra (manifestatie, aarde), 4e chakra (liefde, liefhebben, hart, thymus)

Sterrenbeeld

Schorpioen, Boogschutter, Kreeft, Tweelingen, Ram, Steenbok, Vissen

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts.

Hieronder een kleine selectie uit onze webwinkel