azuriet met malachiet, azuurmalachiet. ruwe brokken

azuriet met malachiet, azuurmalachiet. ruwe brokken

Werking Azuriet met Malachiet, Azuurmalachiet

Waar Malachiet volgens ons een van de belangrijkste stenen in het Aquariustijdperk wordt is Azuriet met Malachiet (ook wel Azuurmalachiet genoemd) een van de belangrijkste heler stenen. De kracht van zowel Azuriet als Malachiet samengebracht geeft een symbiose die de hoogste helende energieen aan zich bindt. De stenen geleidden deze energie zodat er naar hartelust gebruik van kan worden gemaakt. Naast een sterk helende oorsprong brengt Azuriet met Malachiet ook vergrootte spirituele gewaarheid. Waar de steen ook is ze zorgt dat iedereen in de omgeving positief gestemd raakt.

De inzichtgevende steen vergroot het vermogen tot visualisatie door het 3e oog chakra (intuïtie) verder te ontsluiten. Helen doet Azuriet met Malachiet niet enkel fysiek. De stenencombinatie zorgt ook op emotioneel vlak voor diepgaande reiniging, het verwijderd oude denkpatronen en blokkade’s. Azuriet met Malachiet zorgt voor een positieve stemming waar de steen ook is. Het geeft balans, harmonie en heft eenzaamheid en depressies op. Het zorgt voor een open, behulpzame, positieve houding en wereld gedachte. Het laat zien waar de negatieve energie vandaan komt en elimineert deze meteen terwijl Azuriet met Malachiet er een positieve, helende energie voor in de plaats geeft. Mensen die zich eenzaam of verdrietig voelen hebben dus baat bij de steen. Verder raden wij hem aan in elke consult ruimte.

Fysiek helpt de steen tegen eigenlijk alle kwalen. Bijzonder effectief is hij voor de longen, hart, spierkrampen, hersen inactiviteit, de bloedbaan, lever, nieren, schildklier en het imuunsysteem. Azuurmalachiet ontgift.

Verder heeft de steen alle eigenschappen van Azuriet en Malachiet.

Toepassingen Azuriet met Malachiet

Houdt de steen hoor het 3e oog om blokkades uit vorige levens te helen en/of situaties duidelijk inzichtbaar te krijgen.

Plaats de steen in consult ruimten en vraag haar iedereen op het gemak te stellen en te helen die binnen komt.

Chakra’s

4e chakra (hart, liefde & liefhebben), 5e chakra (keel, creeren) , 6e chakra (3e oog, intuïtie)

Weetjes

Zowel Azuriet als Malachiet zijn sterk koper houdend.

Verzorging

Azuriet met Malachiet niet met water reinigen

Combinaties

Azuriet met Malachiet wordt wel eens in combinatie met gevonden met; Lood, Bergkristal, Chrysocolla, IJzeroxide

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een dokter.

Hieronder een kleine selectie uit onze webshop