Stibniet kopen of bekijken in onze webwinkel? klik hier

Werking Stibniet of Antimoniet

Stibniet of Antimoniet

Stibniet of Antimoniet

Stibniet, ook wel Antimoniet genoemd, helpt bij het verwezenlijken van doelen. Het brengt de wens naar de werkelijkheid. Als de overtuiging er is dat al wat begeerd wordt ook daadwerkelijk goed is dan helpt Stibniet het te bemachtigen. De edelsteen scheid daarnaast pure intentie van donkerdere energie, het helpt om eigen kwaliteiten te zien. De steen is daardoor een geweldige hulp bij het loslaten van donkere energie en blokkades. In staafvorm wordt hij ook wel gebruikt om entiteiten te verwijderen.

Stibniet draait er niet om heen. Geen valse bescheidenheid maar ‘gewoon’ meteen inzicht in het eigen kunnen. De steen haalt alle pluspunten van de gebruiker naar boven en scheidt deze van de angsten zodat ze nog beter gebruikt kunnen worden. Ook tijdens lastige fasen in het leven is deze krachtige healer steun en toeverlaat. Het laat zien welke lessen er kunnen worden gehaald uit de moeilijkheden waar men in zit. Zo meer harmonie in de situatie creërend.

Tijdens astrale reizen biedt Stibniet bescherming doordat het de ziel altijd weer veilig laat terugkeren naar het aardse lichaam.

Chakra’s

1e chakra (basis, manifestatie), 2e chakra (navel, bezitten & verrijken), 3e chakra (plexus solaris, gevoelswarmte), 4e chakra (hart, liefde & liefhebben)

Kleur

Zilver, loodgrijs, staalgrijs of mat zwart

Verzorging

Beter niet met water

Toepassingen

Stibniet in aanraking met water is giftig. Maak dus geen edelsteenwater waarbij de steen het water aanraakt. Oplossing zou kunnen zijn om het in een glazenbuisje in het water te laten.

Sterrenbeeld

Schorpioen, Steenbok, Maagd

Weetjes

Waarom Stibniet en Antimoniet? In het oud Grieks betekent Antimoniet zoveel als bloem. Logisch gezien de bloemvormige uitwaaiering van de kristallen. Stibniet komt van het Griekse Stibi of in het Latijn Stibium wat dan weer Antimoon betekend.

De steen op zich is gemakkelijk verkijgbaar. Er zijn echter zeldzame varianten zoals de Chinese Stibniet. Vermaard door de enorme energetische kracht, prachtige kleur en schittering. We vermelden op deze website netjes waar de steen vandaan komt. En zoeken natuurlijk altijd naar de Chinese variant.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander. Stenen en andere alternatieve geneeswijzen zijn nooit een vervanging voor de medische wetenschap. Raadpleeg daarom altijd eerst een dokter.

De benamingen die we bij de chakra’s gebruiken zoals overgave & geloof. Zijn afkomstig uit de Trance Healing. We gebruiken ze omdat het volgens ons de lading perfect dekt. Via Happy Spirit zijn ook cursussen Trance Healing te volgen. Trance Healing op Happy Spirit