Stichtiet getrommeld, Stichtiet trommelstenen, Stichtiet gepolijst

Stichtiet met Serpentijn gepolijst

Voor alle producten in de webshop die uit Stichtiet bestaan of het bevatten klik hier.

Werking Stichtiet

Stichtiet is een krachtige zelfverwezenlijker. De steen helpt om de ware zelf naar boven te halen en deze te voeden met hogere energie en liefde. Hierdoor wordt het pad naar de gekozen levensbestemming weer zichtbaar. Met andere woorden zorgt de steen ervoor dat we de dingen die voorafgaand aan dit leven zijn bedacht om te gaan doen weer in zicht krijgen. Daarnaast biedt Stichtiet krachtige bescherming.

Stichtiet laat de Kundalini energie langs de ruggengraat naar het hart haar weg zonder blokkades of omwegen vervolgen. Mentaal helpt de edelsteen om zuiverheid te bewaren. De steen geeft inzicht in waarom negatieve emoties, ingesleten houdingen en overtuigingen zijn ontstaan zodat ze gemakkelijk op te lossen zijn. Tijdens het proces tot oplossing biedt Stichtiet voorts ook nog eens steun.

Speciale noot is de hulp- die Stichtiet kan brengen bij eetstoornissen en voedsel allergieën. Dit doordat ook hier een emotionele grondslag ligt. Stichtiet is op fysiek vlak ook een helende steen. Het helpt is behulpzaam bij degeneratie van de hersenen (alzheimer, parkinson) en helpt bij het herstel van zenuwbanen van diezelfde hersenen. Dit maakt de steen uitermate geschikt bij hersenbloedingen en infarcten. Verder helpt de steen bij ADHD en gerelateerde stoornissen. Indigo kinderen hebben baat bij de steen omdat het helpt een ander pad in te slaan (zielspad).

Voor vrijgezellen of eenzame mensen is Stichtiet een ware vriend. Houdt de steen in de zak of draag hem en ervaar dat het zich gedraagt als een vriend. Het steunt, is prettig gezelschap en heeft een kalmerende invloed. Op fysiek vlak heeft de steen verder nog een gunstige werking op striae, elasticiteit van de huid, zwangerschaps strepen, hernia, hoofdpijn, tandvlees, tandpijn, dementie, spijsvertering, zenuwstelsel, bloeddruk en hersenchemie.

Stichtiet met Serpentijn

De steen wordt in Zuid Afrika en Tasmanie gevonden in combinatie met Serpentijn. Een uiterst zeldzame combinatie. Naast de kerneigenschappen van Stichtiet heeft deze variant wat toevoegingen. De steen voedt lichaam en ziel zodat de emotie en spiritualiteit in harmonie komen. Het aardt en centreert het lichaam zodat de ware zelf zich nog beter kan manifesteren in deze aardse werkelijkheid en tegelijk toch in hogere sferen kan verkeren.

De combinatie Stichtiet met Serpentijn zorgt ervoor dat na het oplossen van de emotionele problemen een positieve, optimistische houding opkomt. Een vol zelfrespect en een diep vertrouwen in het eigen kunnen. Minderwaardioge gevoelens verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het stemt alles in lichaam, ziel en geest af op het grotere geheel. Goddelijke energie, al dat is, de kosmos.

Stichtiet met Serpentijn en Infinite Stone noemt men Atlantisiet.

Toepassingen

Bij ADHD problematiek of eenzaamheid de steen in de zak houden.

Chakra’s

1e chakra (basis, manifestatie), 4e chakra (hart, liefde & liefhebben), 7e chakra (kruin, overgave & geloof)

Sterrenbeeld

Schorpioen, stier, ram, leeuw, tweelingen, kreeft

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander.
Edelstenen en aanverwanten zijn nooit een vervanging van medische zorg maar een extra hulpstuk. Raadpleeg daarom altijd eerst een dokter.

De benamingen die we bij de chakra’s gebruiken zoals overgave & geloof. Zijn afkomstig uit de Trance Healing. We gebruiken ze omdat het volgens ons de lading perfect dekt. Via Happy Spirit zijn ook cursussen Trance Healing te volgen. Trance Healing op Happy Spirit