Smithsoniet ruwe brokjes

Smithsoniet ruwe brokjes

Smithsoniet; Voor alle producten in de webshop die uit Smithsoniet bestaan of het bevatten klik hier.

Werking Smithsoniet

Smithsoniet is alweer zo’n veelzijdige Aquarius tijdperk steen die met een goed gemoed naar de toekomst kijkt. Het edelmoedige mineraal laat de gebruiker contact maken met een onuitputtelijke bron van liefde en vertrouwen. Smithsoniet geeft een gevoel van verbondenheid, welzijn en geluk. Niet zomaar want het helpt gelijk ook maar even bij het genezen van depressie, trauma’s en andere angsten. Moeilijke jeugd gehad of juist nu last van veel stress? Smithsoniet to the rescue. De steen geneest het innerlijk kind en verzacht de gevolgen van bijvoorbeeld misbruik en emotionele mishandeling. Een andere heilzame werking van Smithsoniet is de gave om het leven gemakkelijker te maken. Het weert nieuwe conflicten en lost oude op.

Smithsoniet versterkt het geven en ontvangen van liefde en bevordert empathie en medeleven. Doordat het een hoog empathisch gehalte heeft verminderd de steen conflicten en helpt relaties met mensen om de gebruiker heen te verbeteren. Smithsoniet werkt ontspannend en geeft innerlijke rust waardoor het goed bij meditatie gebruikt kan worden. Ook helpt het om open te staan voor het ontvangen van spirituele boodschappen en informatie, bijvoorbeeld bij mediumschap en divinatie, en helpt het contact maken met gidsen en engelen. Fysiek kan smithsoniet stressgerelateerde klachten verminderen en ondersteunen bij een burnout of overspannenheid. Daarnaast heeft het een positieve werking op de voortplantingsorganen en vruchtbaarheid, het hormoonstelsel en de spijsvertering.

Doordat de eigenaar van Smithsoniet zich makkelijker kan verplaatsen in anderen is het een goede steen bij situaties waar tact vereisd is. Helemaal doordat de steen ook nog eens leiderschapskwaliteiten bevordert.

Fysiek geneest Smithsoniet een slecht werkend immuunsysteem. Evenals neusbijholte, spijsvertering, osteoporose en alcohol problematiek. Verder herstelt Smithsoniet de elasticiteit van spieren en aders.

Toepassingen

Op het kruinchakra bevordert Smithsoniet contact met engelen.

Smithsoniet gelegen op de hoeken van het bed bevordert het immuunsysteem. Voor diezelfde werking word het ook wel onder het hoofdkussen of op het nachtkastje gelegd.

Smithsoniet is een prima combinatiesteen. Bloedsteen en Groene Toermalijn zijn favoriete partners. En doen hun werk perfect op het hart chakra gelegen.

Verzorging

Smithsoniet kan beter niet met water gereinigd worden.

Chakra

4e chakra (hart, liefde & liefhebben), 7e chakra (kruin, overgave & geloof)

Vindplaats

Smithsoniet wordt o.a. gevonden in Italië, Namibië, Mexico, Griekenland, de V.S en Australië.

Weetjes
Smithsoniet kan roze, paars, grijs, wit, bruin, groen en blauw van kleur zijn.

Smithsoniet is vernoemd naar de oprichter van het Smithsonian Institute.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander.

De benamingen die we bij de chakra’s gebruiken zoals overgave & geloof. Zijn afkomstig uit de Trance Healing. We gebruiken ze omdat het volgens ons de lading perfect dekt. Via Happy Spirit zijn ook cursussen Trance Healing te volgen. Meer informatie hier op deze site of op www.jaspirit.nl