Rosophia trommelstenen

Rosophia trommelstenen

Voor alle producten in de webshop die uit Rosophia bestaan of het bevatten klik hier.

Werking Rosophia

Rosophia betekend “Roos van Sophia” Sophia staat hierbij voor de goddelijke vrouwelijkheid in het denken. De steen voelt zacht aan, en geeft een plezierig gevoel om het hart. Rosophia laat het intelligente gevoel in het hart opstijgen en samenvoegen met het hogere spirituele denken. Het mineraal is verbonden met Liefde, geluk en empathisch vermogen.
Als Rosophia contact met haar drager legt is het eerste dat gevoeld word haar zachte liefdevolle aanraking. Laat je echter niet voor de gek houden dit is een heel krachtige dame. Door het hart liefdevol te helen zorgt ze ervoor dat haar drager ieder nieuw moment onbevreesd en met enthousiasme tegemoet gaat.

Het is een perfecte steen voor zelf-heling. Dit omdat Rosophia eenheid voorstaat. Eenheid in alles. Het kalmeert emoties, het lichaam en zelfs de energieen om de drager heen. Stress en negatieve gevoelens worden op een liefdevolle wijze losgelaten. De Rosophia of Rosaphia bestaat uit Rode Maansteen, Biotiet en Kwarts. De Rode Maansteen geeft de steen haar vrouwelijke energie terwijl de kwarts haar een ongekende kracht brengt.

Rosophia is recent ontdekt in de Rocky Mountains in de U.S.A. De kleur ligt tussen een zalmachtig roze en rood-oranje. Vaak treft men er zwarte of witte insluitsels in aan.

Fysiek hebben het lymfesysteem, de bloedcirculatie en het auto-immuunsysteem grote baat bij Rosophia.

Chakra’s
3e (zonnevlecht), 4e (hartchakra), 6e (3e oog ofg intuitie chakra)

Vindplaats
Rocky Mountains