Onyx split ketting

Onyx split ketting

Voor alle producten in de webshop die uit Onyx bestaan of het bevatten klik hier.

Werking Onyx

Onyx geeft kracht, biedt steun in moeilijke omstandigheden en in tijden van grote stress. Het zorgt ervoor dat energie gemakkelijker geconcentreerd wordt en brengt de drager op een lijn met een hogere macht, de verbinding met al dat is.

De Onyx schenkt zijn drager standvastigheid, volharding, zelfvertrouwen, kracht en zorgt dat de drager zich vertrouwd voelt in welke omgeving dan ook.

Onyx is een steen waar mee in de toekomst gekeken kan worden. Omdat de steen het vermogen heeft om kracht te geven zorgt het dat de drager zijn eigen lotsbestemming kan veranderen.

Onyx is een geheimzinnige steen die helpt stilletjes je gang te gaan. Maar Onyx houdt naar verluidt de herinnering vast aan dingen die de drager zijn overkomen.

Vanwege de eigenschap om herinneringen vast te houden kan Onyx gebruikt worden bij het genezen van wonden en fysieke trauma’s uit vorige levens die het huidige leven beïnvloeden. Als je een stuk Onyx vasthoudt, leidt dat de aandacht een vroegere verwonding, die dan te verhelpen is met healingen of kristaltherapie. Onyx geneest ook oud verdriet.

Onyx herkent en integreert tegenstellingen. Het verankert de vluchtige manier van leven in een stabielere en geeft meer zelfbeheersing. Onyx is een geestelijk versterkend middel dat zorgen en angsten verlicht en leert wijze beslissingen te nemen.

Op fysiek vlak helpt Onyx om uit het Universum die energieën op te nemen die nodig zijn, bijvoorbeeld voor genezing. Het schept evenwicht tussen yin en yang.

Onyx is weldadig voor het gebit, de botten, het beenmerg, het lymfestelsel, bloedstoornissen en de voeten.
Door het aanwezige silicium stimuleert Onyx het genezen van de huid; hij is ook een remedie tegen nagelproblemen en bevordert de haargroei. Onyx helpt tegen hoge bloeddruk en een zwak hart. Het mineraal stimuleert de energiedoorstroming in het lichaam en gaat ontkalking tegen. Onyx helpt ook bij tranende ogen en hij geneest etterende wonden. Het is de aangewezen steen bij problemen met de luchtwegen, vooral bij tuberculose.

Zwarte Onyx sterkt het geweten, laat de mens luisteren naar de stem van God en verhoogt de spirituele inspiratie. Het is een steen die het oplossen van karma bevordert. Hij laat verdriet en verlies grondig doorwerken en brengt tot inzicht en verlichting van de situatie, waardoor begrip en liefde de bovenhand krijgt.

N.b. Natuurlijk zijn de stenen niet enkel voor de hier genoemde sterrenbeelden en chakra’s maar doen ze ook voor anderen hun werk. De genoemde chakra’s zijn waar de steen automatisch haar positieve eigenschappen inzet terwijl de sterrenbeelden die genoemd worden van nature uit extra behoefte aan de steen hebben. De steen doet zijn werk dus net zo goed voor ieder ander.